Most érkezett: rendkívüli bejelentést tervez a kormány

Pénzcentrum2023. augusztus 23. 14:47

Holnap ismét Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra ismerteti a legfrisebb kormánydöntéseket. De vajon mirl lesz szó pontosan?

A Miniszterelnökség nemrég küldte el a meghívóját, amiből kiderül, hogy holnap 10.30-kor ismét Kormányinfót tartanak.

Korábban Orbán Viktor miniszterelnök tett közzé egy fotót arról, hogy ma összeült a kormány, megvitatni a fontos döntéseket. Hogy pontosan miről leht szó, azt egész konkrétan nem közölte, de annyi bizonyos, hogy üzent benne a magyar dolgozóknak:

Munka van bőven: az inflációt letörjük, de itt nem állunk meg! Beindítjuk a gazdasági növekedést és tovább fogjuk emelni a béreket!

- fogalmazott posztjában. A kormányülésről pedig egy rövid videót is közzétettek:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Loading...

 

borítókép: Máthé Zoltán, MTI/MTVA 

Címkék:
kormány, facebook, alexandra, kormányinfo, gulyás, orbán viktor, kormányrendelet, kormányülés,