Mi történt a magyar bankokkal? Újabb pénzintézmény jelentett be több napos leállást

Pénzcentrum2023. március 16. 16:59

Az OTP után az Erste is több napos karbantartást jelentett be: március 17. 22 óra és 19. reggel 8 óra között nem fog működni több internetes szolgáltatása sem a banknak. Ide tartozik az Erste TeleBank. De nem tudjuk majd használni a George App-ot és a George Webet sem, sőt azonnali átutalásokat sem tudunk majd intézni.

Az Erste Bank honlapján jelentette be, hogy március 17. este 10 óra és 19. reggel 8 óra között karbantartási munkákat fognak végezni, amely nagyban befolyásolni fogja a szolgáltatások működését.

A munkálatok ideje alatt működni fog a bankkártyák letiltása a TeleBankon keresztük, az azonnali átutalások fogadása, a MobilePay, a készpénzfelvétel és befizetés ATM-ből, ezen túl fogunk tudni fizetni és vásárolni a kártyánkkal a POS terminálokon keresztül, illetve a mobilegyenlegünket is fel fogjuk tudni tölteni.

Azonban nem lesz elérhető az Erste TeleBank, a George Web letiltása a Telebankon keresztül, nem tudunk majd azonnali átutalást indítani. Ezek mellett nem fogjuk tudni használni a George App-ot és Web-et sem, illetve nem fogunk tudni hozzáférni a vállalati NetBankhoz, az Electrához, az Erste Business MobilBankhoz, a weboldal szolgáltatásaihoz és nem fognak működni az SMS szolgáltatások, az internetes vásárlás, az API csatorna és az online termékigénylés sem.

Címkék:
erste, leállás, karbantartás, óra, erste bank, rendszerleállás, george, erste bank magyarország, szolgáltatások,