Gulyás Gergely szerint május végéig még várni kell a nyitás újabb lépésére

Pénzcentrum2021. május 13. 10:15

Szerdán átléptük a 4,4 milliót. Vakcinából van bőven, tehát ha a rendelkezésre álló oltóanyagot nézzük, akkor akár már holnap meglehetne az 5 millió, de most már azok vannak soron, akik válogatnak a vakcinák között.

A szerdai kormányülésen áttekintették az aktuális vírushelyzetet, és a kormány tagjai úgy számolnak, hogy körülbelül két hét múlva léphetjük át az 5 milliós számot, már ami a beoltott magyarokat illeti - mondta el Gulyás Gergely a 168.hu-nak. Tehát nincs még elég beoltott ahhoz, hogy most tovább enyhítsék a járvány miatti korlátozásokat.

Azt korábban is elmondtuk, hogy 5 millió beoltottnál szeretnénk a következő nagy lépést megtenni. Szerdán átléptük a 4,4 milliót. Vakcinából van bőven, tehát ha a rendelkezésre álló oltóanyagot nézzük, akkor akár már holnap meglehetne az 5 millió, de most már azok vannak soron, akik válogatnak a vakcinák között. Ezért úgy számolunk, hogy körülbelül két hét múlva léphetjük át az 5 milliós számot - vagyis még májusban, május végén lesz változtatás. 

 - számolt be a Miniszterelnökséget vezető miniszter. 

 

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

 

 

Címkék:
oltás, vakcina, nyitás, gulyás gergely,