Sokan bosszankodhatnak: újabb kórház szülészeti-nőgyógyászati osztálya húzza le a rolót

Pénzcentrum2023. november 24. 09:13

Egy hirtelen jött betegség miatt a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet szülészeti-nőgyógyászati osztályának betegellátásában problémák jelentkeztek. A kórház még nyár a végén, augusztusban közzétett közleménye szerint a változás akkor a szakrendelői ellátást érintette, azonban azóta  Dr. Tóth Judit egy újabb közleményben tájékoztatott a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás szüneteléséről- írja a nool.hu. 

Egy váratlan betegség miatt a Balassagarmati Dr. Kenessy Albert Kórház-Rendelőintézet bejelentette, hogy a a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás november 3 és december 31 között szünetel. Addig ezen időszakban betegeiket a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház látja el.

A szakrendelői ellátást, a terhesgondozást intézményünk továbbra is biztosítja, az egynapos beavatkozások zavartalanul folynak

– írta a kórházigazgató az intézmény honlapján közzétett közleményben, és azt is hozzátette: ”az akut ellátások tekintetében november 3. és december 31. között a szülészeti-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátásunk szünetel, ezen időszakban betegeinket a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház látja el.” Továbbá tájékoztatták a betegeket arról, hogy a hogy a betegek a fekvőbeteg ellátásban halasztható beavatkozások esetén a szakrendeléseken kapnak tájékoztatást a betegfelvételről és az ellátás időpontjáról. A tervezhető betegellátások területén pedig a várakozási idő megnövekedhet. 

 

Címkék:
egészség, kórház, orvos, szülés, leállás, szünet, betegség, december, ellátás, betegségek, kórházi ellátás,