Ilyen nincs: felháborító panaszlevelet kaptak a magyar mentősök, ezen akadt ki az egyik beteg

Pénzcentrum2023. november 21. 17:33

Hihetetlen poszttal jelentkezett az Országos Mentőszolgákat a közösségi médiában. Egy felháborodott asszony levelére reagáltak. 

Az Országos Mentőszolgálat időközönként megosztanak tanulságos eseteket, hogy ezzel is edukálják a társadalmat. A mai nap egy igen váratlan poszttal érkeztek a Facebook oldalukon. 

A minap egy negyven év körüli nőhöz riasztották a mentőket. A nő a felkarján sérült meg és a mentősök a helyszíni ellátást el is végezték, majd ezután a kocsiba ültették, hogy kórházba szállítsák, ám közben egy újabb esethez riasztották őket. A közelben zajló közterületi újraélesztéshez küldte tovább az egységet a mentésirányítás. A 60 év körüli férfi életét a mentők összehangolt csapatmunkája ellenére sem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt. A mentőegység ezután a felkarján megsérült nőt beszállította a kórházba. 

Az asszony azonban egészen kiakadt az eset kapcsán, aki így állítása szerint 57 perces „késéssel” került kórházba, majd azt is hozzátette, hogy nem azért fizeti a TB-t, hogy neki azt kelljen néznie, ahogy valaki újraélesztenek. 

Kurvára nem akarom nézni a nyitott ajtón át, hogy csöveket nyomnak bele valakibe, akinek kék a feje

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

- írta a felháborodott nő, az esett után. Ezután az asszony azonnali vizsgálatot kért, és azt, hogy vonják felelősségre a mentősöket. A vizsgálatot le is folytatták, de megállapították, hogy a helyszínen dolgozó kollégák a lehető legjobb döntést hozták. 

Loading...

Címkék:
egészség, tb, facebook, levél, mentősök, országos mentőszolgálat,