Horror a pesti fül-orr-gégészeten: videón az áldatlan állapotok, ez valami egészen borzasztó

Pénzcentrum2022. december 7. 19:15

Futótűzként terjed az a videó a Péterfy Kórház fül-orr-gégészetéről, amit pár nappal ezelőtt az egyik beteg készített és tett közzé a TikTok-on. A videón látszik, ahogy mállik a vakolat és penészedik a fal a pincehelyiségben, ahol a rendelő van.

Sokkoló felvétel került ki a Péterfy Sándor utcai kórház fül-orr-gégészetéről a napokban: a videón látszik, hogy a rendelőbe – ami ráadásul a pincében van – egy penészes, omladozó folyosón keresztül vezet az út, ami elmenne egy horrorfilm díszletének is. A hölgy, aki a videót készítette azután volt kénytelen felkeresni a rendelőt, miután az elmúlt napokban semmit sem javult az állapota, de elmondása szerint olyannyira sokkolták a látottak, hogy abban se volt biztos sokáig, hogy jó helyen jár.

Azonban ez nem egy film, hanem a valóság:

Esküszöm, ha nem tudtam volna, hogy biztos ide kell menni, én nem mertem volna bemenni ezen az ajtón, annyira félelmetes, horrorisztikus az egész környék. És ehhez még társultak szagok és hangok.

– mondta a videó készítője, akinek meg kellett kérdeznie először, hogy biztosan jó helyen jár-e.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Sokan kérdezitek, hogy miért megyünk el Magyarországról. Hát ez az egyik oka: az egészségügy

– hangzik el a videó elején. A rothadó falak, ajtók és kosz láttán pedig bárki megérti a videó készítőjének elkeseredését.

Címkék:
kórház, videó, penész, penészesedés, kórházak, tiktok, budapest kórházak, magánkórházak,