Itt a bizonyíték, tényleg durvul a járványhelyzet: újabb szektor vonul home office-ba

Pénzcentrum/Index.hu2021. november 15. 19:04

Az Országos Kórházi Főigazgatóságban (OKFŐ), illetve annak telephelyein visszatér a home office, derül ki egy levélből. Jenei Zoltán főigazgató a koronavírus-járvánnyal összefüggésben számos munkaszervezési intézkedést rendelt el, többek közt azt javasolja, hogy a szervezetben dolgozó kollégák közül november közepétől minél többen térjenek át otthoni munkavégzésre, egészen az év végéig.

Elsősorban azoknak a munkavállalóknak ajánlják fel az otthoni munkavégzés lehetőségét, akik krónikus beteg gyermekkel vagy idősekkel élnek egy háztartásban, azonban azt szeretnék, hogy feladatok ellátásában ne okozzon fennakadást az otthoni munkavégzés - számol be az Index.

A munkavégzés helyszínének az átszervezése országosan több mint 40 helyszínen érint több száz dolgozót. Azoknál a munkavállalóknál, akik továbbra is személyesen látják el feladataikat az OKFŐ intézményeiben, a kötelező maszkviselés mellett az ajánlott távolság megtartására, illetve a 3. oltás felvételére hívta fel a figyelmet a kórházi főigazgató, 

Címkék:
otthon, kötelező, home office, munkavégzés, maszkviselés,