Megrázó bejelentés: a Kossuth-díjas színművész is elkapta a koronavírust

hvg.hu2020. november 21. 14:00

Családjától kaphatta el a koronavírust Eperjes Károly, aki sajtónyilatkozatban arról beszélt, hogy már kifelé jön a betegségből. A színháza már november elején lemondta a vele tartott előadásokat, azóta nem vett részt a próbákon.

"Imádkozom Eperjes Károlyért, ki szintén küzd a vírussal. Az ő egészségére, tüdejére is nagy szükség van, és nem csak neki, hanem mindannyiunknak!"

- írta ki Facebook-oldalára Böjte Csaba ferences szerzetes, aki egyébként a napokban maga is kórházba került koronavírusos fertőzéssel. 

Loading...

A Pesti Magyar Színháznál - ahol Eperjes vendégművészként több szerepet is játszik - , a hvg.hu kérdésére megerősítették az értesülést. A lapnak hozzátették: úgy tudják, családja körében és nem a teátrumban fertőződött meg. A színház a betegség miatt még november elején lemondta az előadásokat, amelyekben Eperjes is szerepelt, azóta, mint elmondták, egyetlen próbán vagy előadáson sem vett részt.

Azt is közölték: protokoll szerint két negatív Covid-teszt után veheti majd fel újra a munkát. A lap újságírója elérte a színészt is, aki annyit mondott az állapotáról: 

"Már kifelé vagyok belőle."
Címkék:
Budapest, járvány, színész, koronavírus, színház, művész, pandémia,