Befellegzett ennek az iparágnak is: lehúzhatják a redőnyt a járvány miatt?

24.hu2020. szeptember 15. 12:16

A járvány miatt rengetegen kénytelenek elhalasztani az esküvőjüket: papíron ugyan nem tilos lakodalmat tartani, de sokaknak egyszerűen nincs más választásuk.

Pénzre van szükséged hirtelen? A Pénzcentrum Személyi kölcsön kalkulátorának segítségével könnyen megtalálhatod a számodra legkedvezőbb megoldást. KATT!

Akik nagyobb lakodalmat terveztek, vagy részben külföldről érkező násznépet vártak, nem tudtak mihez kezdeni a járványhelyzetben: hiába lehetett 200 fő alatti lakodalmakat tartani már június elseje óta, számukra ez nem volt opció.

És a lakodalmak körüli zűrzavar megviselte a hosszú évek óta szárnyaló esküvőipart - számol be a 24.hu. Az esküvőipart főleg kisvállalkozások mozgatják: szervezők, dekorosok, fotósok, videósok, zenészek, kölcsönzőszalonok, ruhatervezők, ceremóniamesterek, varrónők, tortakészítők, és ki tudja, még hány szakma képviselőjének egyik fontos megélhetési forrása szűnt meg egyik pillanatról a másikra. A tavaszi tiltás után az őszi lemondási hullám pedig a korábbi nehéz helyzetüket még tovább súlyosbította.

Címkék:
otthon, vállalkozás, esküvő, járvány, koronavírus, varrónő, esküvőipar, ceremónia,