Operatív Törzs: minden negyedik koronavírusos elhunyt idősotthonban élt

Pénzcentrum2020. május 11. 11:29

Ma is tájékoztat az Operatív Törzs.

Cikkünk folyamatosan frissül...

Közel 1300 esetben intézkedtek a rendőrök a hétvégén szabályszegésekkel kapcsolatban. 235 magatartás-szegés volt vidéken - mondta Kiss Róbert. Jelenleg közel 11 ezer hatósági házi karantén van érvényben.

Sikeres járványkezelés zajlott eddigiekben - mondta el Müller Cecília országos tisztifőorvos. Európához képest is jól teljesítünk, azaz viszonylag alacsony a fertőzöttek és a halottak száma itthon. Összesen 421 fő halt meg. összesen 67 gyermekmegbetegedést tartunk számon, sokan közülük már meggyógyultak, tartós egészségkárosodást nem szenvedtek. 

Április 9-én regisztrálták a legtöbb esetet 209 fő, és a legtöbb halálozás április 17-én történt - mondta Müller Cecília.Továbbra sem változnak a területi eloszlási adatok.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

100 főre nőtt az idősotthonokban koronafertőzött elhunytak száma, tehát minden negyedik áldozat otthonban élt. 

Címkék:
biztosítás, hírek, koronavírus, tájékoztató, operatív törzs,