13 Shell-kút zárt be az utóbbi időben, ez lehet az oka

Pénzcentrum2020. április 30. 07:55

Az országban 13 Shell töltőállomás függesztette fel a tevékenységét, amelyek között van fővárosi és vidéki kút is. A vidéki városok esetén megyeszékhelyekről beszélhetünk, olyan városokról, ahol 3 vagy akár 4 Shell töltőállomás is működött korábban. Ezekből így most egy bezárásra kerül Szegeden, Nyíregyházán és Szombathelyen is.

A bezárások mellett a Shell kutakon drasztikus nyitva tartás csökkenést is tapasztalhatunk, már csak elvétve találunk olyan kutat, ami éjjel-nappal nyitva tart, illetve a 20 és 22 óráig nyitva tartó kutak esetében 18 órára módosították sok helyen a zárás időpontját - számol be a holtankoljak.hu.

A blog szerint a kieső keresletből adódó bevétel csökkenést kompenzálni kell, aminek a leggyorsabb eszköze a fenntartási költségek csökkentése. Az elmúlt hetekben olyan események zajlanak az üzemanyag szakmában, amire eddig nem volt példa. Kezdődött először a soha nem látott mértékű üzemanyagár csökkenéssel márciusban, majd folytatódott a soha nem látott kereslet visszaeséssel a kutakon.

 

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék:
biztosítás, járvány, koronavírus, vilárgjányv,