Operatív Törzs: sokkal több beteget sikerült lehozni a lélegeztetőgépről, mint arra számítottak

Pénzcentrum2020. április 19. 11:17

Vasárnap is ad tájékoztatást az Operatív Törzs, melyet a Pénzcentrum élőben közvetít.

Nyugodt, és kiegyensúlyozott a forgalom a határátkelőknél, csak Hegyeshalomnál kell 30 perces várakozásra számítani.

1916-ra nőtt a fertőzöttek száma, 250 gyógyutat tartunk számon. A fertőzöttek 80 százaléka enyhe tünetekkel esik át a betegségen. Sokkan több személyt sikerült levenni a lélegeztetőgépről, mint a járvány kitörésekor számítottak rá a szakemberek - mondta el Müller Cecília országos tisztifőorvos.

Jelenleg 784 személy van kórházban koronavírus fertőzöttség miatt, 61 fő van lélegeztetőgépen.

1035 idősotthon van Magyarországon, egyelőre 18-ban van koronavírusos beteg, azaz nem nőtt a fertőzött intézmények száma, de egy-egy intézményen belül a terjedés halad.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Noha enyhe mértékben, de emelkedik a járványgörbénk, még a felszálló ágban van Magyarország, ezért a súlyosabb megbetegedések száma is több - válaszolt egy újságírói kérdésre Müller Ceclía.

 

Címkék:
biztosítás, járvány, vírus, koronavírus, operatív törzs, határátkelők,