Kirabolta a szállóvendéget a takarítónő: nem örülhetett sokáig a pénznek

Pénzcentrum2020. május 27. 18:33

Több mint kétmillió forintot lopott el az egyik tatai hotel takarítónője egy vendégtől. A nő a rokonaira bízta a pénzt, de hamar elkapták a rendőrök.

Egy tatai hotelből lopott több mint kétmillió forintot takarítás közben az egyik alkalmazott. A nyomozók a pénz nagy részét megtalálták és lefoglalták, a tettest gyanúsítottként kihallgatták. Az eset még február elején történt, a nő kétmillió forintot talált takarítás közben az egyik szobában, a pénzt eldugta a ruhájába, majd hazavitte - írja a 24.hu.

Az otthonában megszámolta, majd a megőrzését egy rokonára bízta. A meglopott vendég csak akkor vette észre a lopást miután elutazott. Két nap múlva tett feljelentést a Tatai Rendőrkapitányságon. A tatai nyomozók a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a vértesszőlősi nőt, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A nő beismerte a bűncselekményt, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók az ellopott pénzt 55 ezer forint híján lefoglalták és kedden visszaadták a tulajdonosának.

Címkék:
biztosítás, szálloda, rablás, rendőrség, takarítónő,