Akciókkal csábítanak a biztosítók: félmilliós álomutazást is nyerhetsz

Világgazdaság2018. november 23. 09:31

Akciókkal és kedvezményekkel igyekeznek rávenni a nyugdíjpénztárak és biztosítók az ügyfeleket az év végi befizetésekre - íjra a Világgazdaság. A pénzügyi intézmények leginkább a maximálisan elérhető személyijövedelemadó-kedvezmény kihasználására buzdítanak.

Év végi befizetésre és új szerződések kötésére ösztönöznek a nyugdíjpénztárak és a biztosítók, ehhez pedig különféle kedvezményeket és akciókat kínálnak. Leginkább a maximálisan elérhető személyijövedelemadó-kedvezmény kihasználására buzdítanak, amit nyugdíjpénztáraknál évi 750 ezer, nyugdíjbiztosításoknál évi 650 ezer forint befizetésével lehet elérni. Ekkor 20 százalékos, maximum 150 ezer, illetve 130 ezer forintos visszatérítés jár.

Az MNB adatai szerint a biztosítóknál tavalyi évben is az utolsó három hónapban érkezett a díjbevét 44 százaléka. Noha a biztosítóknál is általában az év vége eredményez nagyobb forgalmat, idén a tavalyinál kisebb kedvezményekkel és akciókkal csábítanak. A legutóbbi milliós nyereményekkel szemben új szerződőként most például a Generalinál 500 ezer forintos utazást, az Uniqánál iPadet, a Groupamától kávéfőzőt vagy tévét lehet nyerni.

Címkék:
biztosítás, nyeremény, biztosító, groupama, nyugdíjkassza, uniqa,