Színt vallott az ismert magyar híradós: ennyiért plasztikáztatta az arcát

Pénzcentrum2018. október 27. 16:01

Az ATV népszerű híradósa, Jaksity Kata plasztikai sebész segítségével fiatalodik. Kés alá ugyan nem feküdt, olyan eljárást választott, amely során a bőr problémáinak helyreállításához a vérben található sejtmegújító anyagokat használják fel. Vagyis a saját vére segítségével feszesítik az arcbőrét. Csakhogy a beavatkozás nem olcsó mulatság.

A bőröm bizony már nem olyan friss, mint régebben. A jólápoltság mellett a kifogástalan megjelenés is hozzátartozik a munkámhoz. Nem szeretnék húszévesnek kinézni, semmi bajom a korommal! A Drakula-terápia viszont egy természetes módszer, nem igényel szikét. Miért ne élnék vele? A kezelés után sokan megjegyezték, hogy kipihentnek és kisimultnak látszom

- mondta a háromgyerekes műsorvezető a hot! magazinnak.Hogy mi is pontosan az a Drakula-terápia? A magazinnak dr. Kárász Tamás plasztikai sebész azt mondta, vénás vért vesznek a pácienstől, majd a vörösvértesteket és a vérsavót centrifugával szétválasztják egymástól. Így jön létre a PRP, azaz a vérlemezkékben gazdag plazma, amely a Drakula-terápia alapanyaga. A vérszérumot aztán tűvel befecskendezik a feszesíteni kívánt tetsrészen a bőr alá. A kezelést követő 6-12 hétben a bőr láthatóan feszesebb lesz. A hot! cikkéből az is kiderül, a beavatkozás nem fájdalmas, a kezelés előtt fél órával lidokainos krémmel kenik be a kezelésre váró felületet. Az egyik, kezelést kínáló klinika honlapján azt írják, a beavatkozás nem kellemetlenebb, vagy fájdalmasabb, mint a Botox injekciós kezelés, vagy a hyaluronsavas ráncfeltöltés.

Nem olcsó mulatság

A hot! cikkében nem említenek pontos árat, de az interneten keresgélve sok olyan egészségügyi intézményt találtunk, ahol a páciensek kipróbálhatják a terápiát. Az egyik intézményben az alap, vagyis arc kezelés ára 91 ezer forint, az arc, nyak és dekoltázs kezelés viszont 168 ezer forintba kerül. Máshol az árlista alapján a Drakula-terápiáért 100 ezer forintot kell fizetni,  és találtunk olyan orvos-esztétikai központot is, ahol az arckezelés 90 ezer, az arc, nyak és dekoltázs kezelés 110, a szem környéki kezelés 60 ezer forintba kerül.

Vagyis az árak változatos képet mutatnak, ha valaki ilyen beavatkozást tervez, mindenképp érdemes szétnéznie, és több helyről ajánlatot kérnie.

Így is finanszírozhatod a beavatkozást

A személyi kölcsönök szinte mindegyike olyan hitel, amelynek felvételénél semmilyen hitelcél bizonyítási kötelezettségünk nincs, magyarul arra költjük el a igényelt pénzösszeget, amire csak akarjuk. Legyen az bármilyen hirtelen felmerülő költség, fogorvos díja, valaminek a javítási költsége, stb., ebből a pénzből kiegyenlíthetjük a számlát. A személyi kölcsönt nyújtó bank legfőképpen a jövedelmi helyzetünket vizsgálja meg, vagyis a jövedelmünk lesz a hitel visszafizetésének biztosítéka.

A pénzintézetek elmondása szerint a legtöbbször egyébként akkor igénylünk személyi kölcsönt, ha valamilyen családi esemény közeledik, vagy felújítási munkákat szeretnénk elvégezni, de nyaralásra is elég sokszor költjük, sőt hitelkiváltásra is egyre többször igénybe vesszük. De vannak elég extrém esetek is:

van, aki például plasztikai műtétre költi a hitel összegét.

400 ezer forintos hitelösszeget például, 36 hónapos futamidőre már havi 13 070 forintos törlesztőrészlettel felvehetsz az MKB-nál (THM 14,23%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 13 123 forintos törlesztőt (THM 11,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a K&H Bank, a Cetelem, valamint a Raiffeisen Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Van, amikor nem kell fizetni a műtétekért

Amennyiben egészségügyi okokból van szüksége valakinek a beavatkozásra, van rá mód, hogy a betegeknek egy fillérjükbe se kerüljön az operáció.

Vagyis ha valamilyen fejlődési rendellenesség, baleseti sérülések, illetve orvosi beavatkozás okozta torzulások (pl. daganatok eltávolítása) korrekciójáról van szó, akkor a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) finanszírozza a költségeket.

A NEAK egészen pontosan így fogalmazott megkeresésünkre:

A jogszabályi rendelkezés értelmében azok a beavatkozások számolhatók el közfinanszírozás keretében, amelyeket finanszírozási szerződéssel rendelkező egészségügyi szolgáltatónál vesznek igénybe, illetve amelyeknek az elvégzése orvosilag indokolt és szükséges. Az orvosi indikáció megállapítása - az elvégzett vizsgálatok és a kórelőzmény ismeretében, az adott betegség kezelésére vonatkozó szakmai irányelvek alapján - a kezelő szakorvos feladata és felelőssége.

Többek között például az alábbi műtétekre lehet támogatást kérni:

  • Külsőfül alaki korrekciója
  • Orrkorrekció
  • Szigetlebeny-plasztika kézen
  • Mellbimbó plasztika
  • Emlő bőrének plasztikája
  • Hegkimetszés
  • Bőr hegének vagy zsugorodásának megszüntetése
  • Bőrforgatásos bőrpótlás
  • Ajak- és külső szájplasztika
  • Ajakkorrekció ajakplasztika után
  • Bőrfelesleg eltávolítása
  • Hajátültetés

Címkék:
biztosítás, budapest alapkezelő, műsorvezető, beavatkozás, best magazin, mkb alapkezelő,