Kedvezménydömping a kötelezőknél

Pénzcentrum2012. október 30. 10:01

Szokás szerint kedvezménydömpinggel szembesülhetnek az ügyfelek a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjak keddi, két országos napilapban (Magyar Hírlap és Napi Gazdaság) történt megjelenését követően. Utóbbi ezekből szemezgetett.

Az Aegon a piacvezető lakásbiztosító, így aligha meglepő, hogy számukra elsősorban a lakásos ügyfelek megtartása, illetve megszerzése lesz a cél.

A Genertelnél jellemzően megmarad a tavalyi kedvezménystruktúra, ugyanakkor bevezetnek olyan kedvezményeket, amelyek az ügyfél jellemzőit közelebbről is képesek leírni - pl. foglalkozás, családi állapot.

A KÖBE-nél új kedvezmény lesz a tízéves tulajdonviszonyt díjazó tulajdonlásai kedvezmény, ahol a tíz évnél régebbi azonos gépjárműhöz tartozó tulajdonosokat igyekeznek majd megszólítani. A társaság új kiegészítővel is készül, ennek részleteit ugyanakkor még nem hozták nyilvánosságra.

A K&H Biztosító idén nem alakítja át jelentősen a kedvezménystruktúrát s új kereskedelmi kedvezményt sem vezet be - alapvetően a jelenleg is elérhető kedvezményrendszert viszik tovább 2013-ra.

A Posta Biztosító a 30-as korosztálynak és a szenioroknak (55+) kínál a korábbinál jelentősebb kedvezményt, de a korábbinál jobban járnak az állami vállalatok munkavállalói is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az Unionnál a 2013. évi kötelező biztosításokra is kiterjesztik a SuperShop programmal való együttműködést: a program részeként már a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás után is adnak SuperShop pontokat ügyfeleiknek.

A Waberer Biztosítónál új kedvezmény a casco-együttkötés, a jármű gyártmányára és korára adott kedvezmény.

Címkék: