Egészségbiztosítási termékkel rukkol elő a CIG Pannónia

Pénzcentrum2012. szeptember 4. 12:02

A CIG Pannónia Életbiztosító közölte, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyezte, hogy a korábbi biztosítási tevékenységek mellett nem életbiztosítási ág "Betegség ágazatban" is végezzen biztosítási tevékenységet a társaság.


Az új engedélynek köszönhetően a CIG Pannónia tovább bővítheti termékpalettáját egészségbiztosítási termékekkel. "A Társaság célja, hogy helyismeretét kihasználva a magyar egészségügyi rendszer sajátosságainak megfelelő, olyan új, innovatív termékeket kínáljon a magyar fogyasztók számára, amelyek jelentősen javíthatják az elérhető egészségügyi szolgáltatások színvonalát és a betegek gyógyulási esélyeit."

A biztosító még az év első felében szeptemberre tervezte egészségbiztosítási (ha úgy tetszik, betegségbiztosítási) termékének elindítását, a második negyedéves gyorsjelentés azonban úgy fogalmaz, hogy "a magyar piacon egyedülálló termék értékesítésének indítását az év második felére tervezi. Az új termék bevezetése is hozzájárul a 2014-es nyereségessé váláshoz."

Címkék: