Fogyókúra egy tablettával: itt az új csodaszer!

Pénzcentrum2009. december 28. 11:02

Mától kerül kereskedelmi forgalomba a legújabb fogyókúrás csodaszer. A -többek között- chili paprikából készült Capsiplex fantázianevű tabletta szemenként 25 percnyi kocogással ér fel, legalábbis a kalóriaégetés szempontjából.

A többféle paprika elegyéből készült Capsiplex tabletta a várakozások szerint hatalmas robbanást idéz majd elő a fogyókúrás termékek piacán. Fejlesztői szerint az étrendkiegészítő -amit a hírek szerint már olyan sztárok is használnak, mint Jennifer Lopez, Brad Pitt vagy Britney Spears- segítségével annyi kalóriát égethetünk el, mintha 80 percet sétálnánk, vagy 25 percet kocognánk. A gyártó szerint a csodatabletta csökkenti az étvágyat, gyorsítja az anyagcserét, kalóriát éget, csökkenti a testsúlyt és a test zsírtartalmát.

Az Oklahomai Egyetem szakértői szerint az erőspaprikák súlycsökkentő hatása már évtizedek óta ismert, eddig azonban nem sikerült hatékony koncentrátumban, gyógyszerként alkalmazni ezt a pozitív tulajdonságot. Tudósok azonban arra figyelmeztetnek, hogy a kapszula tartalma rendkívül csípős, így a fogyásra vágyóknak mindenképp be kell tartaniuk az előírt mennyiséget.

A tabletta ma került kereskedelmi forgalomba, az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában már kapható a patikákban, illetve rendelhető az online boltokban. Vélhetően az sem véletlen, hogy épp most dobták piacra az új csodaszert, hiszen világszerte milliók fogadják meg ezekben a napokban, hogy jövőre mindenképp lefogynak.

Címkék: