A PBA lett az év alkusza

Pénzcentrum2009. február 19. 11:15

Az Év alkusza díjat idén a PBA Praeventio Biztosítási Alkusz kapta a Generali-Providencia Biztosító átfogó felmérésében, amelyben hazánk második legnagyobb biztosítója első alkalommal értékelte számos kritérium alapján üzleti partnereit.

A Generali-Providencia indoklásában közölte: a PBA Praeventio strukturálisan és operatív működésében is példaadó, mindemellett világos kapcsolódási pontokkal és átlátható működési szerkezettel rendelkezik. A biztosító, hazánk egyik legdinamikusabban növekvő biztosítási alkuszáról, értékelésében a következőket is megállapítja: a PBA Praeventio az alkusz értékesítési hálózat felépítésében és üzemeltetésében, valamint a gépjármű kereskedői üzletágban is példamutató teljesítményt ért el a 2008-as év során.

A Generali-Providencia ezek mellett kiemelte az internetes alkuszi rendszerben történő értékesítésében, valamint a vállalati szegmensben végzett kiváló munkáját is. "A szakmai díjnak nagyon örülünk, mert elismerése annak a dinamikus és töretlen fejlődésnek, amely az utóbbi évek kitartó munkájának az eredménye." - reagált Radics Zoltán, a PBA Praeventio Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetője, aki a Természettudományi Múzeumban rendezett nagyszabású gála keretében vette át a díjat.

Címkék: