Megint meggyűlt Kern András baja a parkolással: most is csak a járdán talált helyet

Pénzcentrum2024. április 12. 12:16

Kern András a tavaly őszi parkolási botrányai után most egy újabb esettel egészítette ki a sort, ezúttal a Balassi utcai Culinaris mellett tette le autóját a járdán.

Újabb parkolási botrányba keveredhet Kern András, akit ezúttal a Balassi utcai Culinaris mellett fotóztak le, amint autójával lezserül a járdára parkolva beugrik a közeli pékségbe - írja a 444.

A színész legendának nem ez az első hasonló esete, tavaly ősszel többször fordult elő, hogy Kern tilosban parkolt a kocsijával. A művész szabályszegése ráadásul sokaknál kiverte a biztosítékot. Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere is többször felszólalt a parkolási botrány kapcsán, ő arról tájékoztatott, hogy parkolóhelyek kiépítése továbbra sincs tervben a színész bűnbe esésének helyszínén, hiszen az ottani terület a gyalogosközlekedést szolgálja.

Kern András parkolási ügyéből egyébként rendőrségi ügy is lett, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárást indított ellene. A színész ennek kapcsán úgy nyilatkozott

Úgy kérem, ne jelentsenek mindig fel. Én kifizetem a büntetéseket, értem én, tudom, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
közlekedés, autó, parkolás, színész, járda, gyalogos,