Jön a horroridőszak a magyar utakon: így még el lehet kerülni a komolyabb bajt

Pénzcentrum2023. november 24. 15:32

Mivel a téli időszakban még a szokottnál is nagyobb figyelmet szükséges fordítani az utazást megelőző megfelelő előkészületekre és a biztonságos vezetésre, ezért a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. idén a hideg évszakban tapasztalható nehézségekre, közlekedési kihívásokra és váratlan helyzetekre irányítja rá a figyelmet közlekedésbiztonsági kampányában.

A téli közlekedésben tapasztalható kihívások leküzdésében és a váratlan helyzetek megoldásában segíti a sofőröket a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. most induló közlekedésbiztonsági kampánya. A társaság elkötelezett a biztonságos közlekedésre való figyelemfelhívás és a gépjárművezetők ezirányú támogatása mellett, ezért évről évre – felelősen gondolkodó állami társaságként – kiemelt hangsúlyt fektet a szemléletformálásra és az edukációra – áll a szervezet sajtóközleményében.

Eszerint 2023-ban immár ötödik alkalommal szervezik meg a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. #közlekedjbiztonságosan kampányát. Mivel a téli időszakban még a szokottnál is nagyobb figyelmet szükséges fordítani az utazást megelőző megfelelő előkészületekre és a biztonságos vezetésre, ezért a vállalat idén a hideg évszakban tapasztalható nehézségekre, közlekedési kihívásokra és váratlan helyzetekre irányítja rá a figyelmet, és tapasztalt szakértők segítségével kínál megoldási lehetőségeket az autósoknak.
Az idei kampány keretében a NÚSZ Zrt. vlogcastsorozatot és edukációs videókat tesz elérhetővé az érdeklődők számára, valamint a közúti közlekedés veszélyeit bemutató szimulátoros kitelepüléssel is készül.

Címkék:
közlekedés, autó, hideg, kampány, núsz, közlekedésbiztonság,