Vadiúj autómegosztó indul Magyarországon: itt lesz elérhető a szolgáltatás

Pénzcentrum2023. október 19. 14:32

A jövő héttől wigo (ejtsd: vigo) néven működik a Magyarországon megszűnő SHARE NOW helyébe lépő carsharing szolgáltatás. A SHARE NOW Magyarország jelenlegi, 100 ezer regisztrált felhasználójának az új alkalmazás letöltésén és „beüzemelésén” túl nincs teendője, az új érdeklődők pedig október 24-től tudnak regisztrálni a wigóra.

A SHARE NOW szolgáltatás üzemeltetésével utolsó piacralépőből 2022 végére árbevétel tekintetében piacvezetővé vált Wallis Autómegosztó október 24-ével saját autómegosztó szolgáltatást indít wigo márkanéven. Ezen a napon megszűnik a SHARE NOW szolgáltatása Magyarországon, ügyfelei pedig – a magánszemélyek ugyanúgy, mint a vállalatiak – automatikusan wigo felhasználókká válnak.

Ehhez elég letölteniük a wigo alkalmazását, amely mától iOS-en és Androidon egyaránt elérhető, és egy jelszóváltoztatás után használatba vehető. Az új szolgáltatás többek között bővített kedvezményeket és rugalmas, automatizált csomagválasztást is biztosít a felhasználóknak. Emellett azok a felhasználók, akik a mai napig a SHARE NOW-ra regisztráltak, külföldön továbbra is igénybe tudják venni a szolgáltatást.

Az újonnan regisztrálók október 24-től tudnak csatlakozni a wigóhoz, amelynek a főváros mellett az agglomerációban is komoly tervei vannak: a közel 100 km2-es szolgáltatási területet olyan, folyamatosan növekvő külső zónák egészítik ki, mint Budakalász, Budaörs, Dunakeszi vagy Érd.

Címkék:
carsharing, autózás, autómegosztás, wallis, share now,