Hihetetlen pofátlanság után kapott 130 ezres bírságot G.w.M: azt hiszi, neki mindent lehet?

Pénzcentrum2023. szeptember 28. 09:05

130 ezer forintos bírságot kapott a BRFK-tól G.w.M, mert tilosban parkolt. A zenész egy középiskola bejáratánál hagyta az autóját vészvillogóval, de nem az oktatási intézményben volt dolga.

130 ezer forintos bírságot kapott a BRFK-tól G.w.M, mert tilosban parkolt. A zenész egy középiskola bejáratánál hagyta az autóját vészvillogóval, de nem az oktatási intézményben volt dolga, a közeli kávézóba ült be barátaival vagy fél órára - írja a Bors.

A 2023. szeptember 12-én reggel egy IX. kerületi középiskola kapubejárója előtt szabálytalanul parkoló autó vezetőjére a BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság 130 ezer forint pénzbírságot szabott ki

- közölte a lap kérdésére a BRKF. Így a zenész összességében 220 ezer forint pénzbüntetést és 6 büntetőpontot szedett össze: szeptember közepén L.L. Junior Instagramján mutatta meg, hogy a Petőfi hídon 130-150 km/órával száguldoznak egymás mellett. G.w.M a gyorshajtásért 90 ezres bírságot és 6 büntetőpontot, míg a videót készítő L.L. Junior 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott, mertő rá ráadásul még telefonnal a kezében vezetett.

Címkék:
parkolás, rendőrség, bírság, büntetés, középiskola, zenész, brfk, pénzbüntetés,