Nem fog örülni a biztosító: százmilliós luxusautót törtek össze a Margit körúton

Pénzcentrum2022. szeptember 1. 11:02

Méregdrága luxusautó tört össze egy budai balesetben: százmilliós a Maybach vétlenül keveredett az eseményekbe. Egy sofőr szabálytalanul, a villamos előtt akart megfordulni a Margit körúton, de nem vette észre, hogy jön a Combino...

Szerda délután villamossal ütközött össze egy személyautó Budapest II. kerületében, a Margit körúton, a Rómer Flóris utca találkozásánál. A kombi Mercedes kombi a Margit híd felől haladt a Széll Kálmán tér felé, a Margit körúton, de a sofőr úgy döntött, hogy a záróvonalon és az útszegélygömbökön keresztül balra kanyarodva visszafordul a Margit híd felé - de nem vette észre a Széll Kálmán tér felől érkező 4-es villamost.

A Combino a Mercedes hátuljába csapódott, ami az ütközés hatására keresztbe fordult a síneken, és a Margit körút belső sávjában. Itt pedig éppen egy Maybach S680 luxuslimuzin haladt, ami nem tudta elkerülni az ütközést - írja a baleset.info. A Mercedes utasán kívül más nem szenvedett komolyabb sérülést.

Viszont a vétkes sofőr biztosítójánál sem lehet felhőtlen az öröm: ugyanis a Maybach ára 100 millió forint felett lehet, így a javítás sem lesz olcsó mulatság.

Címlapkép: baleset.info

Címkék:
KGFB, baleset, sofőr, luxusautó, balesetbiztosítás, mercedes, közlekedési baleset, autóbaleset, balesetek,