800 ezres kárt okoztak a hanyag melósok: hiába követték őket, gyorsan leléptek

Pénzcentrum2022. május 21. 13:25

Több százezres kárt okozott egy rosszul rögzített vödör az M2-es autópályán. A kisteherautó mögött haladó Tesla telibe kapta a hanyagul felpakolt rakományt, szerencsére komolyabb baleset nem lett, de a hibázó sofőr nem állt meg, így a kárt nem ismerte el.

Tetemes kért okozott egy teherautóról lehulló, rosszul rögzített vödör az M2-es autópályán. A Budapesti Autósok Közösségének olvasója épp Tesla Model 3-asával haladt a sztrádán - ebbe az autóba gyárilag beszerelték a menetrögzítő kamerákat -, amikor egy melós teherautóról hirtelen leesett a hibásan rögzített vödör. Az volt a szerencse, hogy a sofőr viszonylag nyugodtan reagált, így nem történt baleset.

Az olvasó szerint nagyjából 800 ezer forintos kárt okozott a hanyagság, és mint mondta:

Nem lehetett megállítani az autóst, így a kárt nem ismerte el. Próbáltam jelezni neki. Elmentem mellette, ablak lehúz, integet hogy jöjjön ki a benzinkútra. Vészvillogó, index, stb. Semmi reakciót nem mutatott, csak elment mellettem. Tovább már nem akartam piszkálni a történetet a forgalomban...

Az oldal szerkesztői pedig nem győzik felhívni a figyelmet a rakomány helyes rögzítésére, aminek hiánya akár súlyos balesetet is okozhat!

Címkék:
baleset, videó, autópálya, sofőr, youtube, budapesti autósok közössége,