Életveszély az M3-ason: döbbenetes horrorkaravánt kapcsoltak le a rendőrök

Pénzcentrum2022. február 7. 13:33

A szabolcsi rendőrök újabb balesetveszélyes járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból. Mivel a járműszerelvény súlya meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget, ezért a rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai vontak intézkedés alá 2022. február 3-án az M3-as autópálya Szabolcs megyei szakaszán egy német hatósági jelzésű Mercedes típusú személygépkocsit, amely egy személygépkocsit, és az ahhoz kapcsolt szállítmánnyal terhelt trélert vontatott - írja a Police.hu.

A román állampolgárságú járművezető a járműszerelvénnyel a gyorsforgalmi út leállósávján közlekedett Mátészalka irányába. A rendőri intézkedés alatt a szabálytalan közlekedést műszaki hibával indokolta, de ennek ellenére nem hagyta el az autópályát az első lehetőségnél, ezért az egyenruhások 100 000 forint helyszíni bírság megfizetésére kötelezték.

Mivel a járműszerelvény súlya meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget, ezért a rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, a járművezetőt gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása érdekében előállították.

A rendőrség a közúti balesetek megelőzése érdekében minden megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a forgalomból a balesetveszélyes gépjárműveket, járműszerelvényeket. Felhívták a járművezetők figyelmét, hogy a közúti balesetek megelőzése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: police.hu

Címkék:
baleset, autópálya, személygépkocsi, intézkedés, balesetveszély, rendőrök, horrorkaraván,