Itt az új VW Golf: 6 millióba se kerül

Pénzcentrum2020. szeptember 17. 10:31

A Volkswagen tavaly ősszel leplezte le a nyolcadik generációs Golfot, melynek legolcsóbb alapmodellje idén márciusban 7,59 millió forintos áron debütált Magyarországon. Ezt a 130 lóerős 1,5 literes TSI benzinmotorral, illetve hatfokozatú kéziváltóval szerelt Golf Life-ot jelenleg 7,8 millió forintos áron jegyzik. Érkezett azonban egy újabb belépőszintű kivitel, melynek köszönhetően minden korábbinál olcsóbban lehet új Golfunk. Ez pedig nem más, mint a 16 colos könnyűfém keréktárcsával és LED-es fényszóróval szerelt, Urano-szürke fényezésű Golf Start, mely 5,99 millió forint ellenében egy 110 lóerős 1 literes 3 hengeres benzinmotort és egy hatfokozatú kéziváltót vonultat fel.

Pénzre van szükséged? A Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorának segítségével könnyen megtalálhatod a számodra legkedvezőbb megoldást.

A Golf Start ezenkívül 130 lóerős 1,5 literes 4 hengeres motorral és hatfokozatú kéziváltóval is rendelhető, ez esetben 6,69 millió forinttal lesz vékonyabb a bankszámlánk - írja a hvg. Németországban még gyengébb változatban, egyszerűbb váltóval is rendelhető az új Golf. A 90 lóerős 1 literes 3 hengeres erőforrású, ötfokozatú kéziváltós teljesen fapados modell 19 880 euróba (7,12 millió forint) kerül.

Címkék:
autó, volkswagen, vw, golf, benzinmotor,