Megérkezett a legújabb Suzuki: így néz ki a családi kombi, a Suzuki Swace

Pénzcentrum2020. szeptember 16. 15:07

Megérkezett az új Suzuki Swace. A Swace a második modell, melyet a Toyota és a Suzuki közötti együttműködés keretében gyártanak a Toyota Motor Corporation jóvoltából. A Swace értékesítése 2020 telén kezdődik Európában.

Új autót vennél, és jól jönne hozzá egy kis pénz? Találd meg a legjobb finanszírozást a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorával!

Az alacsony tömegközépponttal tervezett Swace széles kialakítását erőteljesen kihangsúlyozza a hátrafele ívelő vonalvezetése, amelyet az egyedi tervezésű LED fényszórók és a nagy, méhsejtmintás hűtőrács tesz még tökéletesebbé. A Swace utasterének tervezésekor a kényelem és a praktikum volt a fő szempont. A belső tér tágas és praktikus, a nagy méretű csomagteret pedig a legkülönbözőbb életstílusoknak megfelelően alakították ki.

A motor és az elektromotor közötti optimális teljesítményelosztást elősegítve a kifinomult hibrid rendszer izgalmas, közvetlen gázreakciót biztosít, mely során alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás érhető el. A Swace hibrid rendszere ötvözi az erőteljes elektromotort egy 1,8 literes benzinmotorral, amelyet kizárólag hibrid rendszer használatra terveztek, zökkenőmentes vezetési érzetet nyújtva erőteljes gyorsítással, valamint kiváló üzemanyag-takarékossággal és alacsony károsanyag-kibocsátással.

Címkék:
utazás, autó, suzuki, károsanyag kibocsátás, benzinmotor,