Végre kiderült, mennyiért fogják árusítani a népszerű népautót Magyarországon

Pénzcentrum2019. november 29. 09:33

Végre fény derült a Nissan formabontó kompakt divatterepjáró újdonságának hazai áraira - írja a hvg.hu.

A Nissan az ősz elején leplezte le a második generációs Juke-ot, mely most végre hazánkba is megérkezett. Legolcsóbban 5,79 millió forint ellenében lehet új Nissan Juke-unk, ennyibe kerül ugyanis a hatfokozatú kéziváltóval szerelt, Visia felszereltségi szintű újdonság. Ugyanezzel a váltóval a legjobban felszerelt N-Design kivitel alapára 7,44 millió forint - írja a lap.

A hétfokozatú automataváltós Juke felé érdemes kacsintgatnunk. Ez a sebességváltó fülekkel felvértezett kivitel nem kapható Visia alapfelszereltséggel, Acenta kivitelben pedig minimum 6,69 millió kifizetését követően vezethető haza. Az automataváltós N-Design Juke alapára 7,94 millió forint.

Az elődjénél nagyobb és kicsit könnyebb új Nissan Juke meghajtásáról egy 1 literes 3 hengeres turbós benzinmotor gondoskodik, mely 117 lóerőt, illetve 200 Nm-es nyomatékot ad le. A 422 literes csomagtartójú újdonság 10,4-11,1 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100-as tempóra, a végsebessége 180 km/h, a WLTP-szabvány szerinti vegyes fogyasztása pedig 5,9-6,1 liter.

Címkék:
vásárlás, utazás, autó, kocsi, kerék,