Ne lepődj meg, ha mától ezt látod a parkolókban

Pénzcentrum2019. május 10. 14:31

Immár a dunakeszi Decathlon parkolójában is üzemel elektromos autótöltő. A Mobiliti töltőállomásai ezen kívül a Decathlon áruházak Miskolcon, Dunaújvárosban és Debrecenben található parkolóiban lesznek elérhetők a jövőben.

Az új töltőállomáson így immár összesen négy töltési pont áll az autósok rendelkezésére. A Mobiliti töltőállomásain mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés, amely már csak az NKM TöltőPont applikációból kezdeményezhető - írja közleményében a vállalat.

Újra cserélnéd a régi kocsit, de nincs önrész a lízinghez? Autóhitellel most megtakarítás nélkül is megvásárolhatod álmaid autóját. Kattints, és hasonlítsd össze az autóhiteleket!

Az NKM Mobilitás Kft. még tavaly együttműködési keretmegállapodást írt alá a Decathlon áruházak tulajdonosával, a Tízpróba Magyarország Kft.-vel annak érdekében, hogy az országszerte 12 áruházhoz tartozó parkoló területeken 2019 év végétől az ügyfelek igénybe tudják venni a társaság elektromos autótöltő állomásait. Ezen töltőállomások közül a budaörsi, zalaegerszegi, szombathelyi, csömöri, maglódi, győri, székesfehérvári és kecskeméti töltőállomást már átadta a társaság. A keretmegállapodás összesen 26 töltőállomás üzembe helyezéséről szól - írják.

Az cég eddig 76 db nyilvános töltőt és 155 db nyilvános töltési pontot telepített a villanyautósok számára. A Mobiliti 2018 nyarán elindította a 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálatát, amely segítséget nyújt a villanyautósok számára.

Címkék:
utazás, autó, parkolás, elektromos autó, tesla, decathlon,