Lezárják az autópályát a hétvégén: gigadugók várhatók

Pénzcentrum2019. május 10. 17:28

Az M3-as autópályán a Bagi völgyhíd dilatációs szerkezetét javítják a Nyíregyháza felé vezető oldalon 2019. május 11-e, szombat 12 óra és május 13-a, hétfő 14 óra között.

A munkavégzések időpontjában az M3-as autópálya érintett pályaoldala egy forgalmi sávra szűkül, továbbá forgalombiztonsági okokból 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek - írja közleményében a Magyar Közút Zrt. A véllalat arra kéri az érintett szakaszokon közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

Lecserélnéd a régi kocsit? Használd a Pénzcentrum autóhitel-kalkulátorát!

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék - hívja fel a figyelmet az MK.

Címkék:
utazás, autó, dugó, autópálya, lezárás, m3, forgalom, utinform,