Nem hiszed el, hogyan motiválja fogyásra ez a férj a feleségét + videó

Mr. Lájk2017. június 28. 21:00

Elképesztő módszereket képesek néhányan bevetni annak érdekében, hogy összejöjjön a bikiniforma a nyárra. Vannak akik a házi praktikákra esküsznek, vannak, akik szakemberhez fordulnak, és persze vannak, akik egészen egyedi módszerrel szeretnének megszabadulni a plusz kilóktól. Videón mutatjuk, hogyan segíthetik a házastársak egymást a fogyásban, ha már semmi sem segített.

Főleg a januári fogadalmak alkalmával láthatjuk az interneten, hogy számos módszerrel próbálják embertársaink rávenni magukat a fogyásra (diétára, mozgásre stb.), azonban van, aki külső segítséget kér ahhoz, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól. Az erre alkalmas szakember pedig nem más, mint a személyi edző, de nem így gondolta ezt az a nő, aki másféle segítséghet kért:

{{EMBED:https://embed.tumblr.com/embed/post/OilGFU3GCDMCBXPjcSRIew/162325038248@1159de120b16a3efc065c981222bbc19ba9f78fe}}

Igen, a férjét kérte meg arra, hogy pénzosztással motiválja a futásra (legalábbi ez derül ki a videó rövid leírásából). Ha nem is a férjről van szó, akkor is minimum elgondolkodtató ez a megoldás. 

Íme 5 tipp a sikeres fogyáshoz

A sikeres fogyáshoz sokkal egyszerűbb út vezet, ha betartunk néhány alapvető szabályt:

1. Forduljunk szakemberhez!

2. Étkezzünk gyakrabban, kevesebbet, egészségesebben!

3. Mozogjunk redszeresen!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

4. Igyunk sok folyadékot!

5. Felejtsük el a nassolást!

Ha részletesen is érdekel, mit kell betartani, akkor ITT olvashatsz utána.

Címkék:
pénz, autó, fogyás, motiváció, lájk,