Megérkezett Tél tábornok: itt a legrosszabb a helyzet

MTI2013. november 25. 14:03

Az országban többfelé, így Tapolca, Kisbér, Tatabánya, Kiskőrös és Baja térségében havazik, Kápolnásnyék környékén intenzíven esik a hó. Kiskunhalas és Szeged környékén havas esőre kell számítania a közlekedőknek, és sokfelé erős szél fúj.

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője elmondta, a főutak burkolata latyakos Tatabányánál, vizes vagy nedves Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest és Veszprém megyében.

A mellékutak Szentendrénél havasak, Tatabánya környékén pedig latyakosak. Az M1-es autópálya Bicskénél sónedves - tette hozzá.

A Dunántúlon és a középső országrészben néhány helyen párás a levegő. Közepes - 100-300 méter - a belátható útszakasz Tatabánya, valamint Kiskőrös környékén.

Közepes vagy erős széllökésekre kell számítani az autósoknak a Dunántúlon, illetve Csongrád és Békés megyében. Viharos széllökéseket jelentettek Szombathely, Sárvár, Pápa, Csorna, Győr, Veszprém, Szántód és Harkány térségéből.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
utazás, autó, havazás, szélvihar, időjárás, tél,