Fákat döntött az autókra a vihar

Pénzcentrum2013. szeptember 17. 17:05

Három autóra dőlt fa a fővárosban kedd délután a heves széllökések miatt. Vélhetően emiatt egy ember is megsérült.

Kisdi Máté elmondta, a VI. kerületi Bajza utcában egy nagyobb fa rádőlt egy autóra, a mentők egy embert ápolnak a helyszínen.

Az I. kerületi Málna utcában, valamint a XXII. kerületben szintén fa dőlt autóra.

A XVI. kerületi Hunyadvár utcában két villanyoszlop kidőlt, emiatt ott áramszünet van.

Kisdi Máté közölte: kedd délutánig több mint húsz riasztás érkezett a fővárosi tűzoltókhoz az erős szél miatt, általában faágak törtek le, amelyek zavarják a közlekedést.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arra kérte az ingatlanok tulajdonosait, hogy a heves szél miatt zárják be az ajtókat és ablakokat, a redőnyöket pedig úgy állítsák, hogy ne kaphasson beléjük a szél.

Címkék:
biztosítás, autó,