Megtudtuk, 20-50%-os akciót élesített az IKEA: ezek a bónusznapok, így kell érvényesíteni

Pénzcentrum2024. február 14. 12:02

Többhónapos akciót élesített az IKEA - szúrta ki a Pénzcentrum. A bútorlánc kérdésünkre megerősítette, hogy a klubkártyával rendelkezők péntekenként egy előre meghatározott termékkörből 20-50 százalékos kedvezményt kapnak. Emellett Family és Business kártyával rendelkezők az áruházak éttermeiben féláron vásárolhatnak főételeket.

Komoly pénteki akciót hirdet az IKEA, legalábbis erre enged következtetni a "A „Végre péntek!” aktivitás feltételei: 20% és 50% kedvezmény meghatározott IKEA termékekre" - című pont, amely a napokban jelent meg a bútorlánc honlapján, az általános szerződési feltételek menüpont alatt. A Pénzcentrum megkereste az áruházláncot, hogy pontosan mit is takar ez a promóció, és ki veheti igénybe a kedvezményeket.

Válaszában az IKEA megerősítette, hogy június 30-ig a Family vagy az IKEA for Business kártyák tulajdonosai péntekenként minden héten egyedi ajánlatokkal találkozhatnak az áruházakban. Egyes lakberendezési kiegészítőket – melyek kínálata áruházanként eltérő lehet – 50% kedvezménnyel vásárolhatnak meg, míg az előre meghatározott termékkategóriák összes termékére 20% kedvezményt kapnak. Emellett közölték, hogy június végéig minden pénteken féláron vehetnek főételeket a fent említett kártyával rendelkező vásárlók az összes magyarországi áruház éttermében – az ajánlat minden főételre, a köretekre és a gyermekfőételekre is vonatkozik helyben fogyasztás esetén.

A kedvezménnyel a vásárlók akkor tudnak élni, ha fizetésnél a kártyát plasztik vagy QR-kód formában bemutatják, és magyarországi, érvényes, aktív regisztrációval rendelkeznek

- hívták fel a figyelmet. Hozzátették tagság érvényességét több módon is lehet ellenőrizni, például weboldalon a profilba való sikeres bejelentkezés által, illetve az ügyfélszolgálatán keresztül.

Címkék:
vásárlás, akció, IKEA, leárazás, bútor, bútoráruház, bútorlánc, ikea magyarország,