Óriási bejelentés a Lindt-től: így alakul át sokak kedvenc húsvéti édessége

Pénzcentrum2024. február 6. 15:03

A Lindt bevezeti az ikonikus húsvéti tejcsokoládéjából készült "Gold Bunny Block" termékének egy friss változatát, a táblás húsvéti nyuszit, melyet 1800 forintnak megfelelő összegért árulnak majd Ausztrália nagyobb kiskereskedelmi láncainál.

A Lindt édességgyártó vállalat húsvét előtt merész újítással rukkol elő, amely forradalmasíthatja a csokoládépiacot: a népszerű csokoládényusziját táblás formában dobja piacra "arany nyuszi tömb" néven Ausztráliában. Ezzel az innovatív lépéssel a gyártó egy teljesen új formátumot vezet be, de megőrzi azokat a klasszikus ízeket, amelyek az üreges nyuszit világszerte ikonikussá tették - számol be a DailyMail.

Az arany csomagolásba kapható, piros szalaggal és egy kis aranycsengővel díszített csokoládényuszi táblás változatát már nagyon várják az ausztrál fogyasztók. Thomas Schnetzler, a Lindt csokoládémestere az alábbiakat mondta el az új termék piacra dobása kapcsán.

Ez egy kényelmes, új formátuma lesz egy jól ismert és kedvelt húsvéti édességnek. Az Arany Nyuszi 1952 óta van a piacon.

A Gold Bunny Block bevezetése mögött álló döntést egy olyan tanulmány eredményei alapozták meg, amelyet a csokigyár végzett annak érdekében, hogy feltárja az ausztráliai fogyasztók csokoládévásárlási preferenciáit. A kutatás rámutatott, hogy a lakosság inkább saját fogyasztásra vásárol csokoládét, mintsem ajándékba adnák azt.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az új csokoládétömböt 5 amerikai dollárért (1800 forintért)  lehet beszerezni Ausztrália nagyobb kiskereskedelmi láncainál. A vállalat célja az újdonság bevezetésével az volt, hogy emelje a húsvéti élmény színvonalát egy szeretett hagyomány modernizálásán keresztül.

Címkék:
vásárlás, húsvét, csokoládé, édesség, csoki, csokinyuszi, csokoládégyár,