Brutális, ami a pesti plázákban történik: kígyózó sorok, mindenki ezt akarja

Pénzcentrum2023. december 23. 10:33

Az budapesti Árkád bevásárlóközpontban óriási sorok kígyóznak az információs pult előtt: mindenki ajándékutalványt akar venni az utolsó pillanatban.

Gazdasági válság ide vagy oda, egyre többen választanak drága ajándékot karácsonyra. Az értékesebb meglepetések azonban egyre inkább olyan hasznos tárgyak, amelyekre már eleve szükség volt, az ünnep pedig jó alkalom lehet ezek beszerzésére.

De úgy tűnik sokan mostanra kifogytak ki az ötletekből és vásárlási utalványt tesznek a fa alá. legalábbis ez derül ki ebből a TikTokra feltöltött videóból:

 

Színház- vagy koncertjegy, könyv, ékszer, parfüm – világszerte ezek a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok, ám a férfiaknál még mindig a bor az igazi jolly joker. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán

Címkék:
vásárlás, karacsony, Budapest, sor, tiktok,