Vadonatúj szolgáltatással robbantott a Wolt: ilyen még nem történt a magyar piacon

Pénzcentrum2023. november 27. 19:33

Európában elsőként Magyarországon visz házhoz egy órán belül állateledelt a Wolt Drive, az együttműködés 36 város 43 üzletével indul. A vezető gyorskereskedelmi platform utolsó mérföldes szállítási szolgáltatását a kisebb internetes áruházak is felkínálhatják ügyfeleiknek.

Nyíregyházától Székesfehérváron át egészen Zalaegerszegig tette elérhetővé minőségi állateledeleit és a kisállattartás egyéb kellékeit az AlphaZoo a Wolt Drive egy órás kiszállításával. A villámgyors szolgáltatás már több mint 20 országban aratott sikert: Európán kívül például Izraelben és Japánban is rendelhetünk egyebek mellett ruhaüzletekből vagy bankokból.

Az AlphaZoo és a Wolt Drive együtt átírja az e-kereskedelem szabályait a szektorban. Ez egy úttörő lépés a kisállat-termékek magyarországi kiszállításának forradalmasításában. Ez az integráció, amely 36 város 43 üzletére terjed ki, jól mutatja az AlphaZoo eltökéltségét, hogy a minőségi kisállat-termékek könnyen elérhetővé váljanak a vásárlók számára országszerte, ezzel páratlan kényelmet biztosítva az állattartóknak, és hozzájárulva több tízezer állat jólétéhez.

A futárok révén egy órás vagy azon belüli kézbesítést biztosító szolgáltatásnak természetesen része a valós idejű csomagkövetés és az átlagosan akár egy percen belül választ adó ügyfélszolgálat is. 

Címkék:
házhozszállítás, magyarország, város, állat, háziállat, kisállat, wolt,