Ismét mennyiségi korlátozást vezetett be a Tesco: ebből a termékből nem lehet bármennyit venni

Pénzcentrum2023. október 12. 11:33

Két hónapja a Tesconál a legolcsóbb a csirkemell, ami miatt kénytelen volt lépni az áruházlánc: október 12-től korlátozott számban kapható csak a csirkemell.

A Tesco célja, hogy biztosítsa a vásárlók számára, hogy a legnépszerűbb termékekből elérhető legyen olcsó opció. Az Árfigyelő rendszer szerint a csirkemellfilé messze az áruházláncnál a legolcsóbb már hónapok óta, ami miatt a Tesco kénytelen mától, azaz október 12-től korlátozást bevezetni a csirkemellre.

Az Árfigyelő szerint az áruházlánc augusztus óta a felületen szereplő versenytársakkal összehasonlítva a legalacsonyabban tartja a csirkemellfilé árát. A csirkemellfilét is magukban foglaló ex-árstopos termékek igen kedvező árképzése miatt ezekre az árucikkekre nagy az érdeklődés, a Tesco ezért október 12-től korlátozást vezet be az egyszerre vásárolható mennyiségekre vonatkozóan. A limit mind a versenytársak korlátozásaihoz, mind pedig a hatósági árak idején engedélyezett mennyiségekhez képest magasabb, és bőven fedezi a háztartások heti igényét – olvasható a cég honlapján.

Címkék:
vásárlás, Tesco, október, legolcsóbb, áruházlánc, csirkemell,