Megrohamozták az IKEA-kat a magyar családok: már kapható a termék, amire annyian vártak

Pénzcentrum2023. szeptember 26. 20:33

Megérkeztek a magyarországi IKEA áruházakba az adventi kalendáriumok, melyekre várhatóan idén is óriási lesz a kereslet. A karácsonyi termékkínálat mindig rengeteg vásárlót vonz a boltokba, azonban az adventi naptárat övező nagy érdeklődésnek más oka is van, mint az ünnepi láz.

Több közösségi média felületen felélénkült az érdeklődés az IKEA egy bizonyos szezonális, ünnepi terméke iránt, amely nem más, mint az idei adventi naptár. Mivel élelmiszeripari terméknek minősül, a kalendárium nem vásárolható meg online, csak az áruházakban.

Tavaly november elején már nem lehetett kapni, valójában szeptemberben pár nap alatt elfogyott. Sokan egyszerre több darabot is betettek a kosárba, hiszen darabonként két ajándékkártyát is tartalmaz minimum 1250 forint értékben.

Az ára idén IKEA Family kártyával 3990 forint - így ha csak a minimum összeg van az ajándékkártyákon, akkor is csak 1490 forintba kerül a kalendárium, de akinek szerencséje van, az ennél magasabb összeget talál az ablakokban. 

Ha a tavalyi évből indulunk ki, akkor biztosak lehetünk benne, hogy napokon belül el fog fogyni a naptár. 

Címkék:
karacsony, IKEA, forint, adventi naptar, magyar, advent, termék, bútoráruház, családok, naptár, tiktok, adventi időszak,