Új kávézó-lánc tarolna Magyarországon: itt nyílt meg az első üzletük

Pénzcentrum2023. szeptember 15. 18:31

Megnyitotta kapuit az ORLEN töltőállomás-hálózat Stop Cafe kávézóinak első magyarországi tagja. A helyi és a nemzetközi gasztronómiát ötvöző ételeket kínáló Stop Caféval az M3 autópálya gödöllői szakaszának déli oldalán található ORLEN-kúton találkozhattak itthon elsőként az autósok, de a kínálat már elérhető az M7-es és M1-es autópályák melletti helyszíneken is.  

Az ORLEN töltőállomásokon üzemelő Stop Cafe már jelen van Lengyelországban, Csehországban, Litvániában és Szlovákiában, most pedig Magyarországra is megérkezett. A kínálatban jelen vannak a hot-dogok, szendvicsek, kávék, energiaitalok és egyéb üdítők.

Az első magyarországi ORLEN Stop Cafe az M3 autópálya déli oldalának Gödöllő és Mogyoród közötti szakaszán, a jakabpusztai pihenőnél található töltőállomáson várja a vendégeket. Ez után az M7 autópálya Tárnokhoz közel eső részén, továbbá az M1-es zsámbéki szakaszának északi és déli oldalain üzemelő töltőállomások átépítése készült el, azóta pedig további hat helyszínen is a Stop Cafe márka részeként üzemel a kávézó. Az év végéig várhatóan hat újabb kúton is befejeződik a Stop Cafe kiépítése.

 
Címkék:
utazás, autópálya, töltőállomás, kávézó, szendvics, kávézás,