Tovább terjeszkedik az IKEA Magyarországon: ebben az országrészben nyílnak új egységek

Pénzcentrum2023. május 17. 16:31

Idén harmadik éve nyílnak Mobil Átvételi Pontok a Balaton déli partján, Balatonbogláron és Siófokon.

A Mobil Átvételi Pont szolgáltatás lényege, hogy a régió vásárlói a házhozszállításnál kedvezőbb árszabással rendelhetik meg a termékeket Balatonboglárra vagy Siófokra, ahol meghatározott időpontban átvehetik csomagjaikat. Az első átvételi lehetőség 2023. május 19-én lesz, amelyre a vásárlók már leadhatják rendeléseiket akár az áruházakban, akár a weboldalon, akár akkor, ha termékeiket a telefonon és chaten keresztül történő távoli értékesítés opcióval vásárolják meg.

„Az elmúlt években több Átvételi Pontot is nyitottunk országszerte számos vidéki városban, a Balaton déli partján két éve nyitottuk meg először a Mobil Átvételi Pontokat. Bízunk benne, hogy az idei évben is támogathatjuk vásárlóinkat abban, hogy lakóhelyüket, nyaralójukat még kellemesebbé és otthonosabbá varázsolhassák” – mondta el Lubomír Zákopčan, az soroksári IKEA áruházvezetője.

Azok, akik a weboldalon rendelnek és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatás során Balatonbogláron vagy Siófokon választják ki, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruházak parkolójában az alábbi napokon és időpontokban: 

Siófok:

  • cím: 8600 Siófok, Vak Bottyán u.27.
  • Nyitvatartás: kedd 8:00-11:00, péntek: 12:00-15:00

Balatonboglár:

  • cím: 8630 Balatonboglár, Klapka u. 30.
  • Nyitvatartás: kedd 12:00-15:00, péntek 8:00-11:00

A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, amely

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

  • 90 kg-os rendelésig 3 990 forintba,
  • 90–200 kg esetén 5 990 forintba,
  • 200 kg felett pedig 7 990 forintba kerül,

a szolgáltatást maximális csomagméret és súlykorlátozás nélkül lehet igénybe venni. Fontos, hogy az Áruátvételi Ponton található IKEA-autók csak a megadott időpontokban tartózkodnak a Tesco parkolókban, korábbi vagy későbbi átvételre nincs lehetőség.

Címkék:
vásárlás, Tesco, IKEA, péntek, nyitvatartás, szolgáltatás, siófok, átvételi pont,