Itt vannak a képek a tegnap kigyulladt Auchan áruházról: több mint 500 vásárló menekült ki

Pénzcentrum2022. december 2. 07:25

Tűz volt egy maglódi áruházban csütörtök este, mellyel kapcsolatban a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy több mint ötszáz embernek kellett elhagynia az épületet. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az áruház pékségrészlegének egyik elektromos kemencéje gyulladt ki.

A tűzoltók kiérkezéséig a lángok kialudtak, azonban füsttel telítődött az áruház, emiatt 512 vásárlónak és 36 dolgozónak kellett elhagynia az épületet. A tűzoltók jelenleg az átszellőztetést végzik - tette hozzá.

A Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság posztja szerint  december 1-jén 19:47-kor kaptak a riasztást: Maglódon az Eszterházy János utcában egy áruházban a pékségben egy kemence kigyulladt. "A kiérkező egységek a helyszínt átvizsgálták, egy kb. 450 négyzetméter alapterületű pékség területén egy elektromos sütőkemence belseje kigyulladt, az ott dolgozók a lekapcsolását elvégezték, porral oltóval az oltást megkezdték, az áruház kiürítését elkezdték. Az áruházból 512 fő vásárló és 36 fő személyzet sértetlenül kijött" - írták a Facebookon.

Loading...

A posztban arra is kitértek, hogy a kiérkező rajok egy vízsugár segítségével a tüzet eloltották, az elektromos szolgáltató szakemberei pedig a részleg leválasztását elvégezték.

A maglódi, Eszterházy János utcai Auchan azt közölte tegnap a vásárlókkal, hogy áruházukban tegnap este egy elektromos kemence meghibásodása miatt tűz ütött ki, személyi sérülés szerencsére nem történt. A tüzet a kivonuló tűzoltóknak rövid időn belül sikerült megfékezniük.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az áruház így pénteken a szokásos módon, reggel 6 órától várja ismét vásárlóit, a pékség pedig 10 órától lesz újra elérhető.

Loading...

Címkék:
vásárlás, tűzoltók, bolt, auchan, áruház, tűz, pékség, elektromos, tűzeset, boltlánc, kigyulladt,