2 milliós gázszámlát kapott sokak kedvenc pizzázója: egyre nehezebb kitartani

Pénzcentrum2022. szeptember 1. 15:15

Újabb étteremre csapott le a rezsiemelés, most egy vidéki pizzázó mutatta be, mennyibe is fog kerülni a gáz az emelt rezsidíjak mellett.Több mint 2 milliós gázszámlát kapott a szegedi pizzázó.

A szegedi Pizza Monkey étterem szeptember elsejével, az őszt köszöntve adott közre egy posztot a közösségi oldalukon, melyben egy beszkennelt dokumentummal bizonyítják, hogy körülbelül 2 millió 300 ezer forint lesz havonta a gázszámlájuk az eddigi 250–300 ezer forint helyett, tehát 8–9-szeres a növekedés.

A számla egyébként az októberi hónapra szól, az az elszámolási időszak, de a cég már augusztus közepén megkapta azt, melynek befizetési határideje egyébként a pénteki nap, vagyis szeptember 2-a.

Loading...

A posztban azt is megjegyezték, hogy a gázszolgáltatójuk egyoldalúan felmondta a szerződésüket, így lett ennyi az összeg.

Több mint 60 kollégánkkal reméljük a legjobbakat! Kitartást Mindenkinek, nehéz időszak lesz! De Mi mindig Veletek voltunk, vagyunk és leszünk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

– írták a Facebook-oldalukon.  A kormány döntése szerint a magyarországi felhasználók továbbra is rezsicsökkentett áron vásárolhatnak villamosenergiát és földgázt a kormány rendeletében meghatározott mennyiségig. Az ügyfeleknek a kedvezményes sávhatár felett sem a valós piaci árat kell fizetniük, hanem az annál kedvezőbb, lakossági piaci árat, ami még így is hat-hétszeres növekedést jelent a rezsicsökkentett árhoz képest.

Címkék:
étterem, forint, drágulás, gázár, rezsidémon, pizza, rezsidíj, gázárak, rezsiemelés,