Robbanós kávéfőzőt hív vissza az IKEA: nehogy használd, ha ilyet vettél

Pénzcentrum2022. június 8. 10:32

Az IKEA minden vásárlóját arra kéri, hogy aki korábban 2040 és 2204 (ééhh) közötti dátumbélyegzővel 0,4 literes, rozsdamentes acél biztonsági szelepes főzőlapon használható METALLISK eszpresszó kávéfőzőt vásárolt, függessze fel a termék használatát, és lépjen kapcsolatba az IKEA-val, hogy visszakapja a termék teljes vételárát.

A biztonság kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért visszahívja a 2040 és 2204 (ééhh) közötti dátumbélyegzővel rendelkező, rozsdamentes acél biztonsági szelepes METALLISK eszpresszó kávéfőzőt, a termék használat közbeni szétrobbanásának megnövekedett kockázata miatt. A kockázat a biztonsági szelep anyag- és konstrukcióváltását követően növekedett meg, ezért csak a rozsdamentes acél biztonsági szeleppel (ezüst/szürke színű) ellátott termékeket érinti a termékvisszahívás. A visszahívás más termékekre nem vonatkozik.

A 2040 és 2204 (ééhh) közötti dátumbélyegzővel rendelkező METALLISK rozsdamentes acél biztonsági szelepes, főzőlapon használható eszpresszó kávéfőzőt a vásárlók bármelyik IKEA áruházba visszavihetik, ahol a termék teljes vételárát visszakapják. A dátumbélyegzőt a vásárlók a termék alján tudják ellenőrizni. A visszahívott termék cikkszáma: 703.602.25. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

Címkék:
IKEA, biztonság, termékvisszahívás, termék, kávéfőző,