Bréking! Bombariadó van több vidéki és pesti plázában: itt vannak a részletek

Pénzcentrum2022. április 19. 18:31

Bombariadó van az ország több nagy bevásárlóközpontjában: kiürítették az Arena Mall-t, a Westendet, a Mammutot és a MOM parkot is, sőt Debrecenben, Kaposvárott és Győrben is hasonló a helyzet.

Bombariadó van Budapesten az Arena Mallban, kiküldtek mindenkit, és a rendőrök is megérkeztek helyszínre, sőt közben a Mammut és a Westend bevásárlóközpontokat is kiürítették. A Portfolio úgy tudja, hogy a Corvin Plázát is megfenyegették, az emberek a pláza előtt állnak jelenleg. Ugyanez a helyzet a MOM parknál is.

Időközben kiderült, hogy bombariadó miatt ugyancsak lezárták a Pláza környékét Kaposváron, és Debrecenben istöbb helyszínre kiérkeztek a rendőrök. Sőt, a Győr Plázában is bombariadó van.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya az Index megkeresésére azt írta, „az országban több helyszín vonatkozásában érkezett bejelentés közveszéllyel fenyegetésről. A rendőrség bombakutatói a helyszíneken folyamatosan végzik a kutatásokat. Robbanóanyagot vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak."

Legutóbb három hete volt bombariadó budapesti plázákban.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Címkék:
Budapest, Westend, pláza, bombariadó, bomba, győr, mammut, rendőrök,