Ezek a prémium röviditalok voltak a magyarok kedvencei 2021-ben: te kóstoltad már?

Pénzcentrum2021. október 8. 19:02

Az egyik legnagyobb hazai online piactér szupermarket termékkategóriájában 2020. decembere óta érhetők el szeszes italok, a Marketplace piactér kínálatában pedig idén szeptembertől férhetők hozzá. Szeptemberben a whiskyk értékesítése generálta a legnagyobb forgalmat, és vált az ötödik legnagyobb számban fogyó szeszes itallá - a sörök, borok, pezsgők és likőrök után.

A magyar vásárlók körében a skót, ír és japán whiskyk a legnépszerűbbek, de a rumok, ginek is rendkívül jól fogynak online. A prémium italok hazai piacának egyik meghatározó szereplője a WhiskyNet, amelynek csatlakozása nyomán jelentősen kibővült az eMAG-on elérhető prémium italok választéka, hiszen a 2008-ban indult webáruház rendkívül gazdag prémiumital-kínálattal rendelkezik, amelyben az amerikai, skót, ír, japán whiskyk mellett egyéb prémium és szuperprémium italok, például rumok, ginek, francia párlatok (cognac, armagnac, calvados) is megtalálhatók.

2021. szeptemberében a WhiskyNeten árult italok közül az alábbiak voltak a legnépszerűbbek az internetes vásárlók körében:

  1. Diplomático - rum
  2. Plantation - rum
  3. Arran - skót whisky
  4. Nikka - japán whisky
  5. Teeling - ír whiskey
  6. Bobby’s - gin
  7. Mare - gin
  8. Citadelle - gin
  9. Hankey Bannister - skót whisky
  10. J.Gasco - tonik/prémium üdítőital

A kínálatban elérhető alkoholos italokat kizárólag 18 évesnél idősebb vásárlók rendelhetik meg: a rendelés feladásakor rögzített nyilatkozat mellett a futárok, és az átvételi pontok munkatársai kérhetik a nagykorúság igazolását az italok átadása előtt.

Címkék:
vásárlás, toplista, alkohol, ital, rövidital,