Terjeszkedik a Kifli Magyarországon: mostantól az itt élők, nyaralók is tudnak online rendelni

Pénzcentrum2021. július 1. 16:01

A tavalyi évi balatoni nyitás után, idén újabb szállítási területekkel bővíti szolgáltatásait a Kifli.hu. Az online e-kereskedelmi lánc 2021. július 1-jétől Budapest, valamint a Balaton keleti partja után már a Velencei-tónál is elérhetővé teszi szolgáltatásait.

A Kifli azt írja friss közleményében, hogy július 1-től megnövelik a balatoni régiónál elérhető időablakok mennyiségét, a velencei térségben pedig naponta 80 rendelést tudnak majd kiszállítani. Az idősávok esetén egy órás időablakokat választhatnak a balatoni és velencei régió vásárlói, 9-13 és 15-19 között. Rendelésük leadására a választott időpont előtt 13 órával van lehetőség, így garantálható, hogy a csomag a kívánt időben érkezik meg.

Az 1 órás szállítási időablakok miatt a vásárló pontosan be tudja osztani az idejét, így a pihenést sem kell megszakítani. Ráadásul a szállítás előtt sms-ben vagy push értesítésben jelzik a vásárlónak, hogy pontosan mikor érkezik a futár. A budapesti kiszállításhoz hasonlóan pedig a 14 999 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás. A Kifli Prémium szolgáltatás a balatoni, illetve velencei térségben nem elérhető, itt nem tudnák ugyanazt a színvonalat, 15 perces időablakokat, illetve az expressz kiszállítást tartani.

A szállítási területek az alábbiak szerint alakulnak:

Balaton keleti-medencéje: Szántód, Zamárdi, Siófok, Balatonvilágos, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Felsőörs, Alsóörs, Csopak, Paloznak, Balatonfüred, Tihany.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Velencei-tónál: Agárd, Gárdony, Kápolnásnyék, Sukoró, Velence

Címkék:
kiskereskedelem, kifli, online rendelés, kifli.hu,