Milliomosként ébredt ma reggel ez a szerencsés magyar: neki már jó hétvégéje lesz

Pénzcentrum2021. május 1. 08:59

Április 30-án este kihúzták az Eurojackpot 2021/17. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten senki sem ütötte meg a főnyereményt, így az tovább halmozódik. A következő játékhéten (18.) bruttó 47 millió euró, azaz kb. 17 milliárd forint keresi majd gazdáját az Eurojackpoton.

Ezen a héten több mint 22 ezer magyar játékosnak volt szerencséje, a legmagasabb magyar nyeremény 1,4 millió forintot ért.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 17. játékhéten emelkedő számsorrendben a következők:

23; 27; 34; 40; 42; 5; 7.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal nem volt telitalálat, így a jövő héten (18.) bruttó 47 millió euró, azaz kb. 17 milliárd forint keresi majd gazdáját az Eurojackpoton. A bruttó 275 980,9 eurós legmagasabb nyereménynek nyolc külföldijátékos örülhetett.

A legmagasabb magyar nyeremény az Eurojackpot 17. heti sorsolásán nettó 1 198 525 forint volt, a 4+2 találatért járó járó összegnek egy magyar játékos is örülhet.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig több mint 25 ezer magyarnak volt még szerencséje.

Címkék:
nyeremény, szerencsejáték, sorsolás, eurojackpot, millió, telitalálat,