Itt a Kifli új dobása: így szálnak be a magyar termékek bolt-harcába

Pénzcentrum2021. április 8. 15:33

A Kifli.hu felvállalt hitvallása a minőségi hazai kínálat kialakítása és folyamatos fenntartása: ennek a missziónak a részeként indult el a platformon a termelői piacon való bevásárlás lehetősége.

A vidék ízeinek legjavát találják meg az egészséges és természetes finomságokra vágyó vásárlók a Kifli Piacon, ahol a magyar vidék különleges kincsei most egy helyen érhetők el - írja közleményében a vállalat.

A hagyományokra épülő gondos kézműves gazdálkodás, a gépi és emberi erőt megfelelő egyensúlyban használó termesztési módszerek a legmodernebb elvárásoknak megfelelő termékeket eredményeznek Partnereiknél - így kerülnek a virtuális polcokra a hazai finomságok

- mondta el Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője.

“A Kifli Piacon havonta új magyar tájegységet ismerhetnek meg a vásárlók, az induláskor a dél-magyarországi régió vidéki ízvilágot kínáló finomságai vásárolhatók meg.” – tette hozzá Szabó Réka, a Kifli.hu kereskedelmi igazgatója.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A környezettudatos, bio növényvédelmet folytató gazdaságokból származó zöldségek és gyümölcsök, termelői húskészítmények, a házias tejek, tejtermékek, sajtok mellett étolaj, fűszerpaprika, de még csigatészta is megtalálható a kínálatban.

Címkék:
piac, őstermelő, termelő, kifli.hu,